parallax background

Föreläsningar och utbildningar online om ADHD.

Vi pratar om ADHD i öppna föreläsningar online.

Missa inte chansen att få insikt, kunskap och verktyg för att förstå och jobba med de förutsättningar och utmaningarna som ADHD kan innebära. Föreläsningarna är fristående, men tillsammans täcker de många av de vanligaste frågor och områden som berör ADHD och livet med ADHD. Samtliga har de som mål att du ska få kunskap, verktyg och konkreta tips för bättre balans och ökad livskvalitet.

Till våra ADHD-utbildningar för patienter och närstående


Läs mer här
motion_rosa

"ADHD - fysisk aktivitet och återhämtning"

Alla vet ju att det är bra med balans mellan aktivitet och återhämtning, men hur får man ihop daglig fysisk aktivitet med andra måsten och vad kan återhämtande aktiviteter innebära när man har adhd och svårt med planering och energireglering.

Maria tar upp strategier och tips för att hitta balans mellan olika behov och "vardagsmåsten" i livet.

Talare: Maria Persson (arbetsterapeut) från ADHDdoktorn
Pris: 149 Kr

Hör av dig om du vill få inbjudan till nästa tillfälle via mail.
stress_FB

"ADHD och stress"

Personer med ADHD upplever ofta stress i sin vardag. Vissa situationer upplevs som stressande och andra mindre - kanske inte alltid som andra förväntar sig. Svårigheter med att hinna med det man har planerat och ha överblick över sin planering kan t ex orsaka stress. Vi tar upp frågor som: Vad är stress? Leder ADHD till stress eller orsakar ADHD stress? Och hur minskar man stress i vardagen?

Pris: 149 Kr


Hör av dig om du vill få inbjudan till nästa tillfälle via mail.
sleep_FB

"ADHD och sömn"

Hur hanterar du sömnsvårigheter och vad finns för hjälpmedel att testa - kunskap och verktyg som kan leda till bättre sömn. Vad påverkar sömnen allmänt och hur påverkar ADHD sömnen? Hur påverkar medicinering sömnen och kan man medicinera bort sömnproblem? Hur kan jag påverka min sömn till det bättre med hjälp av nya rutiner? Vilka hjälpmedel finns att testa?

Pris: 149 Kr

Hör av dig om du vill få inbjudan till nästa tillfälle via mail.

För vem?

Alla är välkomna att delta. Kanske har du en ADHD-diagnos, eller är du anhörig till någon med en ADHD-diagnos? Eller så är du är allmänt intresserad av att lära dig mer om ADHD. I samtliga fall kan du få tips, information och verktyg för att öka livskvaliteten och förbättra ditt mående.

Hur gör jag för att delta i ADHDdoktorns webbinarier?

Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter och klicka på "Anmäl dig"-knappen. I vissa fall är våra föreläsningar kostnadsfria.
Inom ett dygn får du en mail-inbjudan med en länk till webbinariet. Om du ska betala skickar vi först en länk för att betal online - sedan får du inbjudan när vi har tagit emot din betalning.
Du får även en kod i mailet för att komma in i webbinariet när det är dags.

OBS: Anmälan är bindande. Du kan avanmäla dig senast 48h innan webbinariets början genom att maila info@adhddoktorn.se eller skriva till oss på chatten.
Läs mer om regler och villkor för anmälan och avanmälningar i Vanliga frågor.


Innehållet i ADHDdoktorn:s webbinarier har endast ett allmäninformations- och utbildningssyfte. Informationen i dessa webbinarier ersätter inte, och ska inte anses vara, specifik medicinsk rådgivning eller specifik medicinsk utredning eller behandling.
Hur du använder informationen i ADHDdoktorn:s föreläsningar online är ett beslut du själv tar och ansvarar för. Prata alltid med din läkare eller behandlare om frågor rörande din, ditt barn eller din anhörigs hälsa.