ADHDdoktorn är Sveriges första digitala vårdtjänst för utredning och behandling av ADHD.


Vi har ett starkt engagemang för patienter med ADHD och vi har under de senaste åren sett ett behov av att på ett effektivare sätt kunna hjälpa personer med ADHD i hela Sverige. Därför vill vi öka tillgängligheten och skapa en enklare väg till utredning och behandling av ADHD ur ett helhetsperspektiv, där både läkemedelsbehandling och psykoterapeutiska/psykoedukativa insatser ingår.
"ADHDdoktorn startades 2019 av två IT-entreprenörer med bakgrund inom eHälsa och medicinsk teknik tillsammans med två psykiatriker, med en gemensam vision om högkvalitativ ADHD-behandling online. "

Ann Fatton

VD, ledning och administration


Mónika Deli

Psykiatriker


Leg läkare, specialist i psykiatri sedan 2017. Har sedan dess behandlat patienter med ångest, depression och neuropsykiatriska diagnoser, både inom offentlig och privat psykiatri i Stockholm.

Pär Strindhall

Psykiatriker


Leg läkare, specialist i psykiatri. Pär har under många år arbetat med allmänpsykiatriska sjukdomar, men också som utredare för neuropsykiatriska tillstånd. Under de senaste åren har Pär arbetat som konsultläkare mot psykiatriska öppenvårdsmottagningar.

Mathias Rohlin

ADHD-sjuksköterska


Mathias är utbildad sjuksköterska och har lång erfarenhet av att arbeta med neuropsykiatriska diagnoser. Främst har han arbetat med uppföljning av medicinering men även samtalsbehandling. Han har arbetat inom psykiatri, beroendevård och socialtjänst i mer än tio års tid med vuxna, barn och ungdomar. Mathias är även utbildad samtalsterapeut inom KBT och psykodynamisk korttidsterapi. Han har stor erfarenhet av samtal med hälsofrämjande fokus och arbetar bla med att skapa rutiner, stresshantering och sömnbesvär. Utöver att arbeta med individuella terapier har han även arbetat med par och familjer.

Maria Persson

Arbetsterapeut, övergripande ansvarig för patientutbildning och samtalsbehandling


Leg. arbetsterapeut med vidareutbildning både i KBT och Compassionfokuserad terapi. Hon har över 10 års erfarenhet av att jobba som arbetsterapeut med personer med ADHD, både med individuellt stöd och vägledning, patientutbildningar och närståendestöd för patientgruppen.
Hennes grundinställning är att alla individer har resurser som kan komma till användning om de grundläggande behoven är tillgodosedda.

Katja

Leg. Psykolog


Katja är legitimerad psykolog i Sverige, Tyskland och Hong Kong. Hon har erfarenhet inom vuxenpsykiatrin och primärvården med tillstånd såsom stress, PTSD, bristande känsloreglering, ADHD, Neuropsykiatriska bedömningar och utredningar, personlighetsutredningar samt kognitiva utredningar. Hon känner sig bekväm med att utreda och behandla på svenska, engelska och tyska. Katja arbetar med kognitiv beteendeterapi (KBT), Prolonged Exposure (PE), dialektisk beteendeterapie (DBT) samt emotion regulation terapi (ERGT).


ADHDdoktorn drivs av Eira Health AB.

Eira Health AB är registrerad vårdgivare hos Inspektionen för Vård och Omsorg, IVO.

Hör av dig till vår support med frågor och synpunkter:

Vi svarar inom ett dygn, må-fre. Du får ett mail från info@adhddoktorn.se - kolla i din skräppost om du inte ser svaret. Lämna aldrig ut personliga uppgifter eller annan känslig information som rör din hälsa eller behandling i e-mail eller kontaktformuläret här nedan.


    När du kontaktar oss via ovanstående formulär samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi ska komma i kontakt med dig och svara dig, dock som längst 4 månader. Vi kommer endast att använda dina kontaktuppgifter för att svara på din fråga eller ge stöd i hur vår tjänst fungerar och vi kommer inte att lämna ut dem till tredje part utanför ADHDdoktorn (Eira Health AB). Du kan när som helst avsäga dig att vi behandlar dina uppgifter genom att maila till info@adhddoktorn.se.